Coral Club hivatalos weboldal arrow_drop_down
location_on Az Ön tartózkodási helye Magyarország ?
Az aktuális árak, valamint a termékkatalógus megtekintéséhez, kérjük, válassza ki országát, és ezen kívül, válassza ki az Önnek megfelelő nyelvet, amin az oldal tartalma olvasható lesz.
Az adott ország

Adatvédelmi Irányelvek

A Coral Club vállalat ügyel az Ön adatainak védelmére. Ezért csak olyan mértékben kérjük el és használjuk fel személyes adatait, amennyire azt az Önnek nyújtott világszínvonalú kiszolgálás, termékellátás, valamint a web- és mobilalkalmazások használata (összességében Szolgáltatások) azt indokolttá teszik. A személyes adatokhoz a következők tartoznak:

  • név;
  • cím;
  • telefonszám;
  • születési dátum;
  • e-mail cím;

egyéb más adatok, amelyek közvetve vagy közvetlenül a személyazonossága megállapításához szükségesek.

A vállalat adatkezelési irányelveiben meghatároztuk, hogy milyen adatokat kérünk Öntől, ezt milyen módon tesszük, valamint azt, hogy személyes adatait milyen célból és hogyan használjuk. Szintén itt írjuk le, hogy milyen lehetőségei vannak Önnek a személyes adataihoz való hozzáféréshez, azok karbantartásához és változtatásához.

Amennyiben Önnek az általunk használt és a későbbikben leírt adatkezelési módok, illetve az Ön adatkezelési jogait illetően kérdései lennének, kérjük, forduljon Adatvédelmi Részlegünkhöz, illetve annak külön az erre a célra fenntartott ügyfélszolgálatához a következő e-mail címen: iroda@coral-club.com. Folyamatosan készen állunk arra, hogy az Ön számára mindig kiszámítható, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

Szintén létrehoztunk egy „Bizalmas adatokkal foglalkozó részleget”, ahol megválaszoljuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, elküldjük a fiókja gyors eléréséhez szükséges információkat és az Ön adatkezelési jogait érintő tudnivalókat, valamint az adatkezelési irányelvekkel kapcsolatos alapfogalmakat és meghatározásokat.

Milyen információkat gyűjtünk?

Az információkat abból a célból gyűjtjük, hogy az Ön részére a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk. Alapesetben, a személyesnek minősülő adatokat közvetlenül Öntől kapjuk meg, az alábbi módok egyikén:

  1. ügyfélprofil létrehozása vagy valamely termékünk vagy szolgáltatásunk megvásárlása. (Ez lehet például a fizetéshez kapcsolódó adat, beleértve a címet, a bankkártya számát, a személyi azonosítót);
  2. Az ügyfélszolgálat segítségét kéri (például telefonszám megadásával);
  3. kapcsolati adatok űrlap kitöltése, vagy feliratozás hírlevélre vagy más információs szolgáltatásra (például e-mail cím);
  4. versenyeken való részvétel, közvélemény kutatás, vagy a vállalat által szervezett rendezvények, amelyeken történő részvételhez szükség lehet a személyes adataira is

Ugyancsak gyűjtünk kiegészítő információkat az általunk nyújtott szolgáltatások során, a legmagasabb minőség biztosítása céljából. Ezek az adatgyűjtési módok nem minden esetben nyilvánvalóak, ezért szükségét érezzük, hogy tájékoztassuk Önt ezek mibenlétéről és a gyűjtés módjáról (az esetleges változások figyelembe vételével).

Az Ön ügyfélprofiljával kapcsolatos információit a Szolgáltatások igénybe vétele során gyűjtjük, és olyan adatokat tartalmaz, mint pl. az azonosítószáma, az ön vásárlásai, a termékek érvényességével és a támogatással kapcsolatos információk, valamint részletes tájékoztatás az Ön által felett kérdésekről és az arra adott válaszokról.

A sütik (ccokies) és a hasonló technológiai megoldások használata a honlapunkon és a mobil alkalmazásokon lehetővé teszik, hogy figyelemmel kísérjük a portálon végzett műveleteit, a felhasznált hivatkozásokat, a megvásárolt termékeket, az ön eszközeinek típusát, valamint különböző adatok gyűjtését, beleértve az analitikai és a Szolgáltatások használatára vonatkozó adatokat is. Ez segít minket abban, hogy mindenkor a legmegfelelőbb termékeket és szolgáltatást kínáljuk Önnek, kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyük a webhelyeink és mobil alkalmazásaink használatát, elemezzük és javítsuk szolgáltatásaink minőségét. A Szolgáltatások személyre szabásához szintén gyűjthetünk információkat az Ön tartózkodási helyéről (IP-cím). Az általunk alkalmazott technológiák használatáról, bővebben itt érdeklődhet: Süti fájlok alkalmazásának irányelvei.

A Szolgáltatások használatával kapcsolatos adatokat, beleértve a metaadatokat, naplófájlokat, sütiket, eszközazonosítókat és a tartózkodási hely azonosítóit automatikusan gyűjtjük a Szolgáltatás igénybevétele során. Ezek közé az információk közé tartoznak a hivatkozások használatával kapcsolatos adatok (többek között az ismert közösségi portálok kiegészítő moduljai), az IP-cím, a böngésző típusa és beállításai, a Szolgáltatás használatának ideje és időtartama, a nyelvi beállítások, a süti fájlok, a Szolgáltatások igénybe vételéhez használt eszköz típusa, az alkalmazott operációs rendszer, az alkalmazás azonosító és a hibajelzések. Ezen adatok némelyike az Ön tartózkodási helyének meghatározáshoz szükséges.

További információk juthatnak el hozzánk Önről más forrásokból is, többek között harmadik fél által karbantartott általánosan elérhető nyílt adatbázisokból. Az ilyen módon birtokunkba került információkkal a már meglévő adatainkat módosítjuk vagy egészítjük ki. Ez lehetővé teszi számunkra adatai frissítését, bővítését és pontosítását, új ügyfelek keresését, valamint az Ön érdeklődésének megfelelő termékek és szolgáltatások biztosítását. Az Ön által más személyekről adott információkat (vagy a mások által Önről adott információkat) kizárólag azok rendeltetési céljának megfelelőn használjuk.

Hogyan kezeljük az adatokat?

Törekszünk arra, hogy csak a minimálisan szükséges mennyiségű információt kérjük el, és csak akkor használjuk fel, ha (1) erre engedélyt kaptunk, (2) az Önnek nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez erre szükség van, (3) a vonatkozó szabályok megfeleltetése, vagy más törvényben meghatározott okok ezt indokolttá teszik. Az adatok megengedett felhasználási módjai a következőek:

A Szolgáltatások nyújtása, fejlesztése és változtatása . Számos információt gyűjtünk termékeink vagy szolgáltatásaink vásárlásával és használatával kapcsolatban. Ezeket az adatokat a következő célokra használjuk:

  • Szolgáltatásaink minőségének javítása és optimalizálása (beleértve a vállalat honlapját és a mobil alkalmazásokat);
  • a Szolgáltatással kapcsolatos problémák, fenyegetettségek, hibák és azok javításának vagy elhárításának azonosítása;
  • szolgáltatásaink és rendszereink jogosulatlan használatának és a lehetséges csalások felismerése és megelőzése;
  • a Szolgáltatás használatával kapcsolatos általános statisztika gyűjtése;
  • szolgáltatásaink felhasználásának elemzése, valamint az Ön számára legmegfelelőbb termékek és szolgáltatások meghatározása.

Az összegyűjtött adatok nagy része általános vagy statisztikai jellegű információ szolgáltatásaink használatáról, és azok nem kapcsolódnak meghatározható személyekhez. A kivételt képező esetkeben, ha az adatok személyesek vagy személyhez kapcsolhatók, azokat a megfelelő módon kezeljük.

Adatok továbbítása megbízható harmadik félnek . Személyes adatait továbbíthatjuk a csoportunkhoz tartozó és a szolgáltatások nyújtásában közreműködő partnervállalatokhoz, valamint olyan megbízható harmadik felekhez, akik a vállalatunk megbízásából és nevében végzik a következő szolgáltatásokat:

  • elektronikus fizetési szolgáltatások;
  • reklámok megjelenítése;
  • versenyek lebonyolítása, közvélemény-kutatás;
  • szolgáltatásaink elemzése és az ügyfelek demográfiai statisztikáinak feldolgozása;
  • kapcsolattartás, például e-mailben, kérdőívek kitöltése;
  • ügyfélszolgálati tevékenység.

Csak azokat a személyes adatokat továbbítjuk, amelyek a harmadik fél által, a nevünkben kért vagy igényelt szolgáltatások nyújtásához elengedhetetlenül szükségesek. Ezen harmadik felek (és összes alvállalkozójuk) kötelesek betartani az adatfeldolgozásra vonatkozó szigorú előírásokat és rendelkezéseket. Az Ön belegyezése vagy előzetes engedélye nélkül a harmadik fél számára is tilos adatainak tárolása, továbbadása, vagy más célra történő felhasználása.

Kapcsolatfelvétel. Szükség esetén, közvetlenül vagy egy harmadik féltől származó szolgáltatón keresztül kapcsolatba léphetünk Önnel a megvásárolt termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban, például szolgálati üzenetek eljuttatása céljából. További szolgáltatások ajánlása céljából is felvehetjük Önnel a kapcsolatot, ha az az Ön számára ez hasznos lehet, ehhez hozzájárulását adta, és az Ön érdekeit szolgálja. A vállalat termékeinek vagy szolgáltatásaink megvásárlásához ilyen előzetes beleegyezés nem szükséges. A kapcsolattartás lehetséges módjai:

  • elektronikus posta;
  • szöveges üzenet (SMS);
  • telefonhívás;
  • automata telefonhívás vagy SMS-küldés.

Az általunk vagy partnereink által küldött üzenetek fogadására vonatkozó beállításokat a "Fiókbeállítások" oldalon is megváltoztathatja.

Az együttműködés folyamán az Önről gyűjtött adatok megszerzésének pillanatától egyértelműen meghatározható, hogy ki végzi ezt az adatgyűjtést, és milyen adatvédelmi irányelv érvényes az adatkezelésre. Ezen felül felkínáljuk Önnek az adatainak felhasználásával vagy nyilvánosságra hozásával kapcsolatos lehetőségeit, valamint annak a módját, hogy miként élhet ezekkel a lehetőségekkel.

Ha olyan szolgáltatást használ, amely lehetővé teszi névjegyek importálását (pl. e-mail marketing szolgáltatások az Ön nevében történő e-mailek küldéséhez), ezeket a kapcsolati és más személyes adatokat csak a kért szolgáltatás nyújtására alkalmazzuk. Ha úgy gondolja, hogy valaki megadta nekünk az Ön személyes adatait, de ezeket el szeretné távolíttatni az adatbázisunkból, írjon nekünk a következő címre: iroda@coral-club.com.

Személyes adatok külföldre történő továbbítása. Ha szolgáltatásainkat a szervereink telepítési helyétől eltérő országból használja, akkor a velünk való kapcsolattartás keretein belül az Ön személyes adatai a nemzeti határokon keresztül továbbítódnak. Ezen felül, ha a nemzetközi ügyfélszolgálat segítségét veszi igénybe helyi telefonos vagy on-line beszélgetés alkalmazásával, az Ön személyes adatait szintén az adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljük.

A jogi, hatósági és bűnüldöző szervek kéréseinek teljesítése. Együttműködünk az állami intézményekkel és a magánszemélyek jogi képviselőivel a vonatkozó törvények betartása és azok végrehajtásának biztosítása céljából. Önnel kapcsolatos információt csak akkor közlünk a hatósági szervezetekkel, bűnüldöző szervekkel vagy magánszemélyek képviselőivel, amennyiben (saját belátásunk szerint) elégségesnek és megfelelőnek találjuk a kérés megalapozottságát (pl. bírósági végzések vagy felszólítások), vagy a vállalatunk és más harmadik fél tulajdonának vagy jogainak védelme ezt indokolja, valamint, ha ez az általános vagy a személyi biztonság védelmét, vagy bármely jogellenesnek vagy etikátlannak minősülő tevékenység megakadályozást szolgálja.

Ebben az esetben a törvény által megengedett mértékig mindent megteszünk annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt, ha személyes adatait a törvények által előírt okból kell megadnunk harmadik félnek.

Webanalitika. Vállalatunk adatokat gyűjt analitikai célból a vállalat webtartalmainak és mobil alkalmazásainak használatával kapcsolatosan (beleértve a meglátogatott, illetve az átklikkelt forrásoldalakat, az alkalmazott operációs rendszert, a böngésző típusát, a hálózati és IP-cím adatokat). Az adatgyűjtés más partnerek alkalmazásain keresztül is történhet (pl. Google Analytics, MixPanel és Singular). Az ilyen módon megszerzett adatok a szolgáltatások szintjének javítását szolgálják. Ezek az információk a böngészők állandó ún. süti fájljaiban tárolódnak, és lehetővé teszik a következő munkamenetben az Ön azonosítását. Az egyes süti fájlok csak az adott alkalmazás által nyújtott szolgáltatásokat támogatják (pl. a Google esetében a Google Analytics). A süti fájlban tárolt információk átadásra kerülhetnek a szolgáltatást nyújtó partnerhez, és így az Ön országán kívüli szerveren is tárolásra kerülhetnek. Bár a begyűjtött információk nem tartalmaznak személyes adatokat, mint például név, cím vagy számlázási adatok, stb., azokat a szolgáltatást nyújtó partnerek felhasználhatják és átadhatják mások részére az adott szolgáltató adatkezelési szabályzatának megfelelően. Az általunk alkalmazott gyakorlatot Ön a következő oldalon elérhető beállításokkal ellenőrizheti A süti fájok kezelésének irányelvei, az előugró süti megjelenítés segítségével, amely általában a weboldal első meglátogatásakor jelenik meg (a weboldal URL címétől függően), vagy a böngésző beállításával, vagy más eszköz használatával.

Célzott reklámok. A vállalat és más partnerek weboldalain végzett műveletektől és termék iránti érdeklődésétől függően Ön célzott hirdetéseket vagy ajánlatokat kaphat. Ezeket az ajánlatok dinamikus ún. „termékbannerek” formájában jelennek meg az ön böngészőjében. Vállalatunk szintén együttműködik más külsős szervezetekkel a mi, illetve más partnerek weboldalain elhelyezett reklámok kihelyezésével kapcsolatosan. Partnereink különböző technológiákat használhatnak (például sütiket), hogy összegyűjtsék az Ön által végzett tevékenységekkel kapcsolatos információkat, és az Ön érdeklődési körétől és a meglátogatott oldalaktól függő hirdetéseket jeleníthetnek meg, valamint értékelhetik a hirdetések hatékonyságát. Ha Ön nem szeretné megkapni ezeket az érdeklődési körén alapuló hirdetéseket, kattintsonide. Ha Ön az Európai Unió területén tartózkodik, kattintson: ide. Vegye figyelembe, hogy Ön továbbra is kapni fogja az általános jellegű reklámüzeneteket.

Külső weboldalak. Weboldalaink és mobil alkalmazásaink tartalmazhatnak más, külső weboldalakra mutató hivatkozásokat is. Mi nem tartozunk felelősséggel ezeknek az oldalaknak az adatkezelési gyakorlatáért és tartalmáért, és azt javasoljuk, hogy minden újonnan meglátogatandó weboldal esetében ismerkedkedjen meg annak adatkezelési szabályzatával.

Hogyan tudja saját adatait ellenőrizni, megújítani vagy eltávolítani?

Ön könnyen hozzáférhet személyes adataihoz, lehetősége van azokat megtekinteni, változtatni, törölni vagy áthelyezni, valamint felhasználói profilja beállításainak módosítására a “Fiókbeállítások” oldalon. Az adatok elérésével, módosításával vagy törlésével kapcsolatos további információkért és segítségért lépjen kapcsolatba az Adatvédelmi központunkkal.

Ha Ön a termékek megvásárlásához vagy a szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges adatok törlését kéri, ezt csak olyan mértékig hajtjuk végre, ami még nem akadályozza a Szolgáltatások további igénybe vételét, a szabályos üzleti folyamatokat vagy a naplózás jogi és szerződéses követelményeinek teljesítését.

Ha valamilyen oknál fogva nem fér hozzá a „Fiókbeállítások” oldalhoz vagy az Adatvédelmi központhoz, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi "Kapcsolatfelvétel" részben leírt módok egyikén.

Hogyan tároljuk és védjük adatait?

Vállalatunk betartja a személyes adatok védelmére vonatkozó általánosan elfogadott szabályokat, mind az adatok továbbításában, mind tárolásukban, szükség esetén titkosítás alkalmazásával együtt.

A személyes adatokat csak addig tároljuk, ameddig azokra szükség van a Szolgáltatások nyújtása céljából, valamint a későbbiek folyamán csak akkor, ha megalapozott jogi és kereskedelmi indok támasztja azt alá. Az adatok megőrzésének határideje a következők szerint alakulhat:

  • a törvényben, szerződésben vagy az üzleti tevékenységekre vonatkozó követelményeknek megfelelően;
  • a jogi vagy szerződéses jogaink megőrzése, engedélyezése, védelme vagy gyakorlása céljából;
  • a gazdasági és pénzügyi műveletek minőségi és pontos elszámolásához.

Ha bármilyen kérdése lenne a személyes adatok biztonságával vagy tárolásával kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a következő címre: iroda@coral-club.com.

A követés letiltása.

Néhány böngésző lehetővé teszi, hogy az Ön által látogatott webhelyeken kikapcsolhassa az ún. követés funkciót. Ez a technológia még nincsen teljes szabványosítva régiónkban, ezért sok más weboldalhoz és webszolgáltatáshoz hasonlóan, a mi rendszerünk is figyelmen kívül hagyja a böngészője által küldött hasonló jelzéseket. A "Ne kövessen” jelzéssel kapcsolatos további információkat a következő weboldalon találja. www.allaboutdnt.com.

Életkori korlátozások

Szolgáltatásainkat csak a 18. életévüket betöltött magánszemélyek vehetik igénybe, mert azokat csak a nagykorú felhasználók számára hoztuk létre. Ha tudomására jut, hogy 18. életévét be nem töltött felhasználó adta meg adatait, kérjük, forduljon hozzánk és jelezze ezt.

Változtatások az adatkezelési irányelvekben.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk az adatvédelmi irányelveinket. Ha az adatvédelmi irányelvek módosításáról döntünk, erről ezt a mindenkori adatvédelmi irányelvekben tesszük közzé, valamint azokon a helyeken, amiket fontosnak tartunk, hogy Ön mindig naprakészen informálva legyen arról, hogy milyen információkat gyűjtünk, azokat hogyan és milyen körülmények között használjuk fel, azokat milyen feltételekkel adjuk tovább. Az adatvédelmi irányelvekben történő bármilyen jelentős változásról e-mailben vagy a honlapunkon közétett értesítés formájában tájékoztatjuk, legalább harminc (30) nappal a változtatások életbe léptetése előtt.

Adatvédelmi hatóság.

Ha Ön az Európai Gazdasági Térség (EEA) állampolgára vagy rezidense, és az Ön személyes adatainak kezelése az adatvédelmi rendelet (GDPR) hatálya alá tartozik, kérdésével vagy panaszával a vezető felügyeleti hatósághoz fordulhat (Nemzeti Adat és Információszabadság Hatóság (NAIH)), a lenti elérhetőségen:

  • H-1125 Budapest,
    SZilágyi Erzsébet fasor 22/c.,
    http://naih.hu/,
    Tel.: +36 1 391 1400,
    ugyfelszolgalat@naih.hu

Kapcsolat.

Ha bármilyen kérdése, problémája vagy panasza van az adatvédelmi irányelvekkel, adatvédelmi gyakorlatunkkal vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, forduljon az adatvédelmi tisztviselőhöz e-mailben iroda@coral-club.com. Amennyiben velünk szeretné felvenni a kapcsolatot , ezt a következő módokon teheti meg:

Megkeresésére 30 (harminc) napon belül válaszolunk.


További információk

Webhelyeinken adatgyűjtés céljából ún. „sütiket” használunk. Ezeket a számítógépe háttértárolóján tároljuk a lehető legmagasabb felhasználói kényelem biztosítása céljából. A sütik nem tárolnak személyes adatokat, és ezeket csak a számítógépük azonosítására, a böngészési adatok tárolására használjuk (például a böngészőnkben korábban meglátogatott weboldalak, az Ön IP-címe, stb.).

«Süti» — Egy kisméretű szöveges fájl, amelyet a felhasználó számítógépén tárolnak a böngészés hatékonyabbá tétele céljából. A böngészője ezt a fájlt csak az érintett weboldal megnyitásakor használja az egyszerűbb és kényelmesebb azonosítás és használat érdekében.

ével.



thumb_up
Minőségi visszajelzés
asd